ΔΙΑΒΑΣΤΕ

ΠΑΛΑΙΑ ΤΕΥΧΗ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

www.aiginitika.blogspot.gr

Α Ρ Θ Ρ Α

1η Μάη: Πάντα Επίκαιρη – Φάρος ελπίδας για τους αγώνες του Σήμερα

 Τα φέρνει έτσι η ιστορία που κάθε φορά η 1η του Μάη να αποκτά ξεχωριστό νόημα. Πάντα ...

Η ομορφιά είναι ηθική…και ηθική είναι η ομορφιά

Της Ελένης Τομπέα Τι είναι ηθική; Καταρχήν θα πρέπει να αποσαφηνίσουμε το γεγονός πως οι ηθικοί ...

Πώς μπορεί η αποκέντρωση να επηρεάσει την ανάπτυξη

Του Ράλλη Γκέκα , διδάκτωρα Οικονομικών της Τ. Α. Στην πολιτική της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για ...

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ..ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ


Ολοκληρώθηκε με πολύ ικανοποιητική προσέλευση εθελοντών αιμοδοτών , η προγραμματισμένη 45η εθελοντική αιμοδοσία που οργανώθηκε από τον Δήμο της Αίγινας σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Αθηνών “ Γεώργιος Γεννηματάς “ προκειμένου να ενισχυθεί η Τράπεζα αίματος του Δήμου .
Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στον χώρο εκδηλώσεων του ΕΠΑΛ Αίγινας την Πέμπτη 10/9/2015 από ώρα 9.00 έως 13.30 από κλιμάκιο του “ Γεώργιος Γεννηματάς. Προσήλθαν 89 εθελοντές αιμοδότες και ελήφθησαν 75 φιάλες αίματος .
Ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτρης Μούρτζης στην ομιλία του, στον χώρο αιμοληψίας, τόνισε την σπουδαιότητα που έχει για τον Δήμο και τούς κατοίκους η αιμοδοσία αυτή,  η 45η κατά σειρά , για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών υγείας . Οπως τόνισε μόνο εφέτος χρειάστηκε να διατεθούν 84 μονάδες αίματος για επείγοντα περιστατικά .
Επίσης εξέφρασε θερμές ευχαριστίες τούς εθελοντές αιμοδότες για την σημαντική κοινωνική προσφορά τους , το ΕΠΑΛ Αίγινας για τη διάθεση του χώρου όπως και τούς υπαλλήλους του Δήμου για την βοήθεια στην ολοκλήρωση της όλης διαδικασίας

Γράφτηκε από τον/την Super User