ΔΙΑΒΑΣΤΕ

ΠΑΛΑΙΑ ΤΕΥΧΗ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

www.aiginitika.blogspot.gr

Α Ρ Θ Ρ Α

1η Μάη: Πάντα Επίκαιρη – Φάρος ελπίδας για τους αγώνες του Σήμερα

 Τα φέρνει έτσι η ιστορία που κάθε φορά η 1η του Μάη να αποκτά ξεχωριστό νόημα. Πάντα ...

Η ομορφιά είναι ηθική…και ηθική είναι η ομορφιά

Της Ελένης Τομπέα Τι είναι ηθική; Καταρχήν θα πρέπει να αποσαφηνίσουμε το γεγονός πως οι ηθικοί ...

Πώς μπορεί η αποκέντρωση να επηρεάσει την ανάπτυξη

Του Ράλλη Γκέκα , διδάκτωρα Οικονομικών της Τ. Α. Στην πολιτική της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για ...

Aegina Xmas Cup Beach Volley


 30 ομάδες, έλαβαν μέρος στο χριστουγεννιάτικο beach volley που τελικά λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών δεν έγινε τις παραμονές Χριστουγέννων αλλά στις 4 και 5 Ιανουαρίου. Παρόλο που ο χειμωνιάτικος καιρός δεν προσφέρεται τόσο πολύ για ανοιχτούς αγώνες βόλεϊ, η  εκδήλωση  ήταν επιτυχημένη και λόγω παρουσίας των   θεατών αλλά λόγω  συμμετοχών αθλητών.
Στο αγωνιστικό μέρος, το Σάββατο 4 Ιανουαρίου έγιναν οι προκριματικοί, ενώ την Κυριακή διεξήχθησαν οι ημιτελικοί και οι τελικοί. Στους ημιτελικούς  η ομάδα του Ατάμ και Μιράτ Τσαλικιάν απέκλεισε την ομάδα του Ηλία Κατσιβέλη  και Γιάννη Σταμπέλου με 2-0 σετ, ενώ η ομάδα του Ηλία Κλώνου και του Σοφοκλή Σοφοκλέους απέκλεισε  την ομάδα του Βαγγέλη Τσινού και Γιώργου Καντιώτη με 2-0 σετ. Στον τελικό  νικητές ήταν το ζευγάρι των Κλώνου - Σοφοκλέους που επικράτησε  των αδελφών Τσαλικιάν με 2-0.
 Στο μεικτό τουρνουά νικητές ήταν ο  Ηλίας Κλώνος με την Άννα Κουμβάκη που νίκησαν με 2-0  τους Γιώργο Καντιώτη και   Ιρένα Τζινιέρη.

Τα έπαθλα των αγώνων απονεμήθηκαν από το γενικό γραμματέα  της ΕΣΠΕΔΑ (Ένωση Σωματείων Πετοσφάιρισης Δυτικής Αττικής) Νεκτάριο Χαλβατζή,  τον Αντιπεριφερειάχη Νήσων  Δημήτρη Κατσικάρη, το Δήμαρχο Αίγινας  Σάκη Σακκιώτη και τον πρόεδρο του Α.Ο.Α. Σαρωνικός  Κώστα Δρόσο.

Γράφτηκε από τον/την Super User