ΔΙΑΒΑΣΤΕ

ΠΑΛΑΙΑ ΤΕΥΧΗ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

www.aiginitika.blogspot.gr

Α Ρ Θ Ρ Α

1η Μάη: Πάντα Επίκαιρη – Φάρος ελπίδας για τους αγώνες του Σήμερα

 Τα φέρνει έτσι η ιστορία που κάθε φορά η 1η του Μάη να αποκτά ξεχωριστό νόημα. Πάντα ...

Η ομορφιά είναι ηθική…και ηθική είναι η ομορφιά

Της Ελένης Τομπέα Τι είναι ηθική; Καταρχήν θα πρέπει να αποσαφηνίσουμε το γεγονός πως οι ηθικοί ...

Πώς μπορεί η αποκέντρωση να επηρεάσει την ανάπτυξη

Του Ράλλη Γκέκα , διδάκτωρα Οικονομικών της Τ. Α. Στην πολιτική της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για ...

Το κλειστό Μπάσκετ στο οικόπεδο Γκίκα

Δυο πολύ σοβαρά θέματα διακρίναμε κατά την συνεδρίαση της 26ης Μαρτίου που το ένα πέρασε απαρατήρητα. Το πρώτο είναι η αλλαγή οικοπέδου για την δημιουργία κλειστού γηπέδου Μπάσκετ και το άλλο έχει σχέση με τις διαρροές του νερού.
Οπως ενημέρωσε ο κ. Δήμαρχος το γήπεδο Μπάσκετ δεν μπορεί να γίνει στο οικόπεδο της Κυψέλης γιατί δεν μπορεί να αλλάξει το ρυμοτομικό της περιοχής. Ολα τα έγγραφα, οι μελέτες, οι προτάσεις που γινόντουσαν μέχρι τώρα εδώ και επτά χρόνια γινόντουσαν από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας με την προοπτική ότι θα μπορέσει να αλλάξει το ρυμοτομικό. Ετσι άφησε να εννοηθεί ο κ. Δήμαρχος στην επίμονη ερώτηση της κ. Κανελά  αν φταίει κανείς για αυτή την πολύχρονη καθυστέρηση.
Εμείς προσθέτουμε για αυτή την πολύχρονη κοροϊδία των κρατικών υπηρεσιών σε ένα θέμα που επίμονα ο λαός της Αίγινας ζητούσε την λύση του. 
Αραγε τί άλλο θα βρουν τώρα και για το οικόπεδο του Γιάννη Γκίκα για να καθυστερήσουν άλλα επτά χρόνια και η ζωή συνεχίζεται… Είναι και προεκλογική περίοδος και πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι σε αυτά που μας υπόσχονται
Γράφτηκε από τον/την Super User