ΔΙΑΒΑΣΤΕ

ΠΑΛΑΙΑ ΤΕΥΧΗ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

www.aiginitika.blogspot.gr

Α Ρ Θ Ρ Α

1η Μάη: Πάντα Επίκαιρη – Φάρος ελπίδας για τους αγώνες του Σήμερα

 Τα φέρνει έτσι η ιστορία που κάθε φορά η 1η του Μάη να αποκτά ξεχωριστό νόημα. Πάντα ...

Η ομορφιά είναι ηθική…και ηθική είναι η ομορφιά

Της Ελένης Τομπέα Τι είναι ηθική; Καταρχήν θα πρέπει να αποσαφηνίσουμε το γεγονός πως οι ηθικοί ...

Πώς μπορεί η αποκέντρωση να επηρεάσει την ανάπτυξη

Του Ράλλη Γκέκα , διδάκτωρα Οικονομικών της Τ. Α. Στην πολιτική της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για ...

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΥΒΙΚΩΝ

Θα επέμβει ο Εισαγγελέας;

  Στο προηγούμενο φύλλο γράψαμε για την διαφορά των κυβικών που παρουσιάζουν τα ρολόγια ύδρευσης μεταξύ ΕΥΔΑΠ και Δήμου. Μάλιστα τονίσαμε ότι τα κυβικά αυτά είναι περισσότερα στα ρολόγια ύδρευσης της Αίγινας πράγμα που σημαίνει ότι ο δήμος έχει καταβάλλει περισσότερα χρήματα στους μεταφορείς νερού.

   Ο Δήμαρχος στο δημοτικό συμβούλιο είπε ότι έστειλε μια επιστολή στους υδρομεταφορείς και τους ζήτησε την άποψη τους για το θέμα. Όπως πληροφορούμαστε οι υδρομεταφορείς απάντησαν και είπαν ότι αναγνωρίζουν μόνο τους μετρητές νερού της Αίγινας και δεν τους ενδιαφέρει η ΕΥΔΑΠ. Είναι όμως προφανές πως τέτοιες λογικές καταδεικνύουν τουλάχιστον κακή διάθεση , δεδομένου ότι σε μια τέτοια περίπτωση καθένας θα μπορύσε εύκολα να υποθέσει ότι δεν θέλουν  έλεγχο.

Οι συμβάσεις βέβαια άλλα γράφουν και το θέμα βρίσκεται στην νομική υπηρεσία του δήμου.

   Το θέμα είναι πολύ επικίνδυνο και χρήζει λύσης τέτοιας ,που από τη μια πρέπει να δικαιολογηθούν τα παραπάνω χρήματα που έχει πλήρώσει ο δήμος , από την άλλη να μη προκληθεί διακοπή της μεταφοράς νερού και σε τρίτο και σπουδαιότερο επίπεδο να υπάρξει πλήρης  επιβεβαίωση της υγειονομικής επάρκειας του νερού.  Αν δεν βρεθεί τέτοια λύση  πιστεύουμε ότι η επέμβαση του εισαγγελέα πρέπει να θεωρείται βέβαια.

Γράφτηκε από τον/την Super User