ΔΙΑΒΑΣΤΕ

ΠΑΛΑΙΑ ΤΕΥΧΗ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

www.aiginitika.blogspot.gr

Α Ρ Θ Ρ Α

1η Μάη: Πάντα Επίκαιρη – Φάρος ελπίδας για τους αγώνες του Σήμερα

 Τα φέρνει έτσι η ιστορία που κάθε φορά η 1η του Μάη να αποκτά ξεχωριστό νόημα. Πάντα ...

Η ομορφιά είναι ηθική…και ηθική είναι η ομορφιά

Της Ελένης Τομπέα Τι είναι ηθική; Καταρχήν θα πρέπει να αποσαφηνίσουμε το γεγονός πως οι ηθικοί ...

Πώς μπορεί η αποκέντρωση να επηρεάσει την ανάπτυξη

Του Ράλλη Γκέκα , διδάκτωρα Οικονομικών της Τ. Α. Στην πολιτική της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για ...

Ο «ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ»

Τον τίτλο του «Βασιλιά των σκουπιδιών» θα πάρει μαζί του ο δήμαρχος κ. Σακκιώτης για το χάλι της καθαριότητας που παρουσιάζει το νησί.
Ανοργάνωτη υπηρεσία, αυτοκίνητα κατεστραμμένα, ανύπαρκτο συνεργείο βλαβών και οργανωμένου σκουπιδότοπου  και τέλος το οικονομικό συνθέτουν το μεγαλύτερο πρόβλημα του νησιού που είναι η καθαριότητα
Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, τα σκουπίδια μέσα στην πόλη, από τις 14 Αυγούστου μέχρι σήμερα 16 και πόσο ακόμα στολίζουν την οδό Περικλέους. Δημοτικός σύμβουλος αναγκάστηκε να πάρει ιδιωτικό αυτοκίνητο και να μαζέψει τις μαύρες σακούλες από την παραλία που κατέληξαν σε κτήμα συμπατριώτη μας ο οποίος υπέβαλε μήνυση στον Δήμο. Είναι τραγικά αυτά που συμβαίνουν 15αύγουστο στο νησί μας.
Ποιος είναι υπεύθυνος που τρία χρόνια δεν οργανώθηκε η υπηρεσία καθαριότητας και δεν επισκευάστηκαν τα αυτοκίνητα; Που πήγαν οι υποσχέσεις του δημάρχου για μόνιμο σκουπιδότοπο στο νησί; Που είναι οι προσπάθειες δημιουργίας προσωρινού χώρου εναπόθεσης των σκουπιδιών με τις απαραίτητες προδιαγραφές; Ποιος φταίει αν ο ισολογισμός της υπηρεσίας καθαριότητας είναι αρνητικός;
Ασφαλώς δεν φταίνε οι πολίτες και οι επισκέπτες του νησιού που υποφέρουν από αυτή την κατάσταση Η δημοτική αρχή δυστυχώς δεν προλαβαίνει να κάνει τίποτα πλέον από το να περιμένει την αποκαθήλωση της.

Γράφτηκε από τον/την Super User