ΔΙΑΒΑΣΤΕ

ΠΑΛΑΙΑ ΤΕΥΧΗ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

www.aiginitika.blogspot.gr

Α Ρ Θ Ρ Α

1η Μάη: Πάντα Επίκαιρη – Φάρος ελπίδας για τους αγώνες του Σήμερα

 Τα φέρνει έτσι η ιστορία που κάθε φορά η 1η του Μάη να αποκτά ξεχωριστό νόημα. Πάντα ...

Η ομορφιά είναι ηθική…και ηθική είναι η ομορφιά

Της Ελένης Τομπέα Τι είναι ηθική; Καταρχήν θα πρέπει να αποσαφηνίσουμε το γεγονός πως οι ηθικοί ...

Πώς μπορεί η αποκέντρωση να επηρεάσει την ανάπτυξη

Του Ράλλη Γκέκα , διδάκτωρα Οικονομικών της Τ. Α. Στην πολιτική της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για ...

ΚΑΤ' ΕΚΤΙΜΗΣΗ Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΟΣΟΤΗΤΩΝ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΔΡΟΦΟΡΟ ΣΚΑΦΟΣ

 

Στις 14 Ιουνίου σταμάτησε να λειτουργεί το υδρόμετρο που μετρούσε τις ποσότητες παραλαβής νερού στην Πέρδικα Ο αντιδήμαρχος ύδρευσης απευθύνθηκε στην υπηρεσία ύδρευσης να κάνει μια τεχνική έκθεση για την προμήθεια καινούργιου υδρομέτρου. Όμως κανένας προμηθευτής δεν ανταποκρίθηκε γιατί ο Δήμος είχε χρέος προς αυτούς. Στις 13 Αυγούστου προμηθεύτηκε ο δήμος το υδρόμετρο και την επόμενη μέρα τοποθετήθηκε. Στις 18 Αυγούστου το νέο υδρόμετρο σταμάτησε να λειτουργεί και στις 27 Αυγούστου καθαρίστηκε για να επαναλειτουργήσει. .

Τα παραπάνω λόγια είπε ο αντιδήμαρχος ύδρευσης στο δημοτικό συμβούλιο της 14/11 και δείχνει πέρα για πέρα την λειτουργία της υπηρεσίας ύδρευσης. Το θέμα ήρθε στο δημοτικό συμβούλιο γιατί η επιτροπή παραλαβής των ποσοτήτων νερού αρνήθηκε να υπογράψει το πρακτικό παραλαβής.

Ο κ. Γρηγορόπουλος ρώτησε αν εμφυσήσουμε αέρα στο υδρόμετρο λειτουργεί;

Ο κ. Κουκούλης Π. είπε ότι σέρνεται αμφιβολία αν οι μετρήσεις είναι σωστές. Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ ποσοτήτων ΕΥΔΑΠ και αυτών που μετρήθηκαν στην Αίγινα. Είναι αλήθεια ότι για το 2011 η διαφορά αυτή είναι 235.000 κυβικά; Απαντώντας ο κ. δήμαρχος είπε ότι υπάρχουν διαφορές και περιμένουμε η αρμόδια υπηρεσία να μας φέρει τα αποτελέσματα.

Να σημειώσουμε ότι αντίστοιχη βλάβη είχε δημιουργηθεί και τον Σεπτέμβρη του 2011 στο υδρόμετρο Λεοντίου κι εκεί τα κυβικά χρεώθηκαν σύμφωνα με στοιχεία του Λιμεναρχείου. Στην Πέρδικα η εκτίμηση των κυβικών είναι ευκολότερη αφού υπάρχει μόνο ένα δρομολόγιο πλοίου. Αυτό όμως που δεν δικαιολογείται είναι η απουσία από την αποθήκη του δήμου παρόμοιων υδρομέτρων ώστε να μη χρειάζονται όλες αυτές οι χρονοβόρες διαδικασίες για την αντικατάσταση υδρομέτρων που σημειώνουν βλάβη.

Γράφτηκε από τον/την Super User