ΔΙΑΒΑΣΤΕ

ΠΑΛΑΙΑ ΤΕΥΧΗ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

www.aiginitika.blogspot.gr

Α Ρ Θ Ρ Α

1η Μάη: Πάντα Επίκαιρη – Φάρος ελπίδας για τους αγώνες του Σήμερα

 Τα φέρνει έτσι η ιστορία που κάθε φορά η 1η του Μάη να αποκτά ξεχωριστό νόημα. Πάντα ...

Η ομορφιά είναι ηθική…και ηθική είναι η ομορφιά

Της Ελένης Τομπέα Τι είναι ηθική; Καταρχήν θα πρέπει να αποσαφηνίσουμε το γεγονός πως οι ηθικοί ...

Πώς μπορεί η αποκέντρωση να επηρεάσει την ανάπτυξη

Του Ράλλη Γκέκα , διδάκτωρα Οικονομικών της Τ. Α. Στην πολιτική της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για ...

Οι υποψηφιότητες

Οι εποχές πράγματι είναι δύσκολες, εκτός από την οικονομική κατάσταση που υπάρχει στον δήμο της Αίγινας προστίθεται και αυτή του προσωπικού το οποίο όλο και μειώνεται. Και σαν να μην φτάνει αυτό έρχεται η Κυβέρνηση τώρα και λέει ότι θα πάρει από τον δήμο 12 υπαλλήλους σαν πλεονάζον προσωπικό.
Εν τούτοις κάποιοι από το παρελθόν προθυμοποιούνται να αναλάβουν το τιμόνι σε έναν χρεοκοπημένο δήμο και αδύναμο να λειτουργήσει.
Ο πρώην δήμαρχος κ. Κουκούλης επιχειρεί και πάλι να θέσει υποψηφιότητα παρόλη την αρνητική ψήφο που πήρε στις τελευταίες δημοτικές εκλογές από τον λαό της Αίγινας. Ο πρώην δήμαρχος κ. Μούρτζης νομίζει ότι είναι μια ευκαιρία τώρα να ξανακαθίσει στην πολυθρόνα του δημάρχου παρόλο που οι δικοί του άνθρωποι του λένε να μη το επιχειρήσει.
Ο γιατρός φαίνεται να επιθυμεί την εκ νέου υποψηφιότητα για τον δήμο αν και αρκετά στελέχη του έχουν απομακρυνθεί από τον τελευταίο συνδυασμό του.
Νέα υποψηφιότητα πρέπει να θεωρείται και αυτή του Πέτρου Πετρίτη που θα μαζέψει κοντά του τα στελέχη του σημερινού δημάρχου κ. Σακκιώτη.
Τέλος θα έχουμε και δυο «κομματικές» υποψηφιότητες του Αντώνη Ντελή από τον ΣΥΡΙΖΑ και του Στ. Κοττάκη από το ΚΚΕ.
Να ευχηθούμε σε όλους καλή επιτυχία και σε εμάς να μας φέρει ο Αγιος Βασίλης έναν δήμαρχο δημιουργικό, δυναμικό που να μας απαλλάξει από τα «συμφέροντα» που κρατούν την Αίγινα σε στασιμότητα.

Γράφτηκε από τον/την Super User